søndag 5. februar 2012

Laksegryte med eple og sennepssaus

Dette er en frisk og god "gryte", nydelig på varme dager. Det går fint ann å lage den som en filet (som jeg har gjort denne gangen), da snitter du bare i fileten slik at sausen kommer godt i og rundt fisken
  • 500 g laks eller ørret skåret i biter på ca 2x2 cm. 
  • 2 epler som kuttes i små biter uten skall 
  • 3 vårløk 
  • God Olivenolje
  • 3 dl fløte
  • 3 ts sennep  ( oppskrift på hjemmelaget på 1-2-3)
  • 1 paprika 
  • Pepper
  • Lo-salt 
  • Persille 
  1. Forvarm ovnen på 225 grader.  Bruk en ildfast form. 
  2. Hell over et par spiseskjeer med olje og smør formen. 
  3. Legg i fisken og salt den. 
  4. Ha i eplebitene, vårløken og paprikaen.
  5. Bland fløte og sennep, tilsett litt pepper og hell over.
  6. Stekes  på 200 grader  i 25 minutter. (For deg med dårlig tid , 15 minutter på 225 grader).
Noen ønsker litt ekstra karbohydrater,  andre ikke. Personlig liker jeg quinoa til fisk, eller bare litt lettdampet brokkoli, smak og behag! 

Fiskeformer er kanskje ikke det som ser mest delikat ut, men det er utrolig godt : ))

ENJOY!! 

Flere oppskriter finner du her : OPPSKRIFTER

Ingen kommentarer:

Det oppstod en feil i denne gadgeten
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...